PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Józef Robakowski
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (7)
1998
Rzeźbiarka. Katarzyna Kobro 1898-1951
Reżyser
1993
Konstruowanie widzenia. Władysław Strzemiński 1893
Reżyser
1982
Konstrukcja w procesie
Reżyser
1981
Witkacy
Reżyser
1975
Żywa galeria
Reżyser
1973
Z mediomagnetycznego atelier Tytusa Czyżewskiego
Reżyser
1971
Kompozycje przestrzenne Katarzyny Kobro
Reżyser
 AKTOR (5)
2007
Aleja gówniarzy
w reklamie Łodzi
2002
Moje pieczone kurczaki
profesor
1982
Polska droga do samodzielności w sztuce
1982
Zoo
1976
Kaskaderzy
 SCENARIUSZ (5)
1998
Rzeźbiarka. Katarzyna Kobro 1898-1951
Scenariusz
1982
Konstrukcja w procesie
Scenariusz
1981
Witkacy
Scenariusz
1975
Żywa galeria
Scenariusz
1971
Kompozycje przestrzenne Katarzyny Kobro
Scenariusz
 ZDJĘCIA (1)
1970
Horyzont
Zdjęcia
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1970). Reżyser kilku etiud oraz filmów dokumentalnych o sztuce i jej twórcach (m.in. "Witkacego" oraz "Kompozycje przestrzenne Katarzyny Kobro").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll