PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Philip Glass
URODZONY: 31 styczeń 1937, Baltimore
Filmografia
 MUZYKA (29)
2012
Zejść na ziemię
Muzyka
2012
O apóstolo
Muzyka
2011
Elena
Muzyka
2011
Jiro śni o sushi
Muzyka
2010
Trans-akcja
Kompozytor
2010
Mr. Nice
Muzyka
2007
Życie od kuchni
Kompozytor
2007
Sen Kasandry
Kompozytor
2007
Słowo jak głaz
Muzyka
2006
Iluzjonista
Kompozytor
2006
Notatki o skandalu
Kompozytor
2004
Sekretne okno
Muzyka
2004
Złodziej życia
Muzyka
2003
Mgły wojny: Jedenaście lekcji z życia Roberta S. McNamary
Muzyka
2002
Naqoyqatsi
Muzyka
2002
Godziny
Kompozytor
2001
Diaspora
Kompozytor
1998
Truman Show
Kompozytor
1997
Kundun - życie Dalajlamy
Muzyka
1997
Bent
Muzyka
1997
Ballad of the Skeletons
Muzyka
1995
Evidence
Muzyka
1992
Candyman
Kompozytor
1992
Anima Mundi
Muzyka
1989
Kościół
Muzyka
1988
Powaqqatsi
Kompozytor
1985
Mishima
Muzyka
1982
Koyaanisqatsi
Kompozytor
1931
Książę Dracula
Kompozytor
 AKTOR (2)
2012
Pod niebem Afryki
(bohater filmu)
2012
Under African Skies
Jako on sam
 MONTAŻ (1)
2005
Jakby to było wczoraj
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll