PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Danuta Borsuk

Danuta Borsuk
URODZONA: 15 październik 1963, Gdańsk
Filmografia
 AKTORKA (10)
2016
Powidoki
sprzedawczyni w mięsnym
2014
Jack Strong
Pomoc kuchenna
2013
Radosław
2012
Dzień kobiet
komornik
2012
Pokłosie
Bufetowa
2011
Księstwo
Sołtysowa
2011
Sala samobójców
Nadia, gosposia Santorskich
2010
Ciacho
Więźniarka
2008
Pora mroku
pacjentka
1992
Białe małżeństwo
cyganka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll