PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Englert

Michał Englert
URODZONY: 04 maj 1975, Warszawa
Filmografia
 ZDJĘCIA (26)
2018
Twarz
Zdjęcia
2017
Gwiazdy
Zdjęcia
2016
Maria Skłodowska-Curie
Zdjęcia
2015
Anatomia zła
Zdjęcia
2015
Body/Ciało
Zdjęcia
2014
Pani z przedszkola
Zdjęcia
2013
Kongres
Zdjęcia
2013
Bilet na Księżyc
Zdjęcia
2013
Bilet na Księżyc
Operator kamery
2012
W imię...
Zdjęcia
2012
Nieulotne
Zdjęcia
2011
Sponsoring
Zdjęcia
2010
Skrzydlate świnie
Zdjęcia
2009
Miłość na wybiegu
Zdjęcia
2009
Wszystko, co kocham
Zdjęcia
2008
33 sceny z życia
Zdjęcia
2008
Rozmowy nocą
Zdjęcia
2007
Gimnastyczka
Zdjęcia
2005
Solidarność, solidarność...
Zdjęcia
2005
Chaos
Operator kamery
2004
Ono
Zdjęcia
2004
Wizje Europy
Zdjęcia
2001
Bezsenność tej nocy
Zdjęcia
2000
Szczęśliwy człowiek
Zdjęcia
1999
O Tosi
Zdjęcia
1998
Terrorysta, on patrzy
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (4)
2018
Twarz
Scenariusz
2015
Body/Ciało
Scenariusz
2012
W imię...
Scenariusz
2004
Wizje Europy
Scenariusz
Opis
Ukończył Wydział Operatorski PWSFTviT w Łodzi w 2000.
W 2008 roku otrzymał na nagrodę za zdjęcia do filmu „33 sceny z życia” na 33. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni.
MF
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll