PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zwonimir Ferić

Zwonimir Ferić
URODZONY: 17 październik 1911, Triest
ZMARŁ: 23 luty 1993 w wieku 81 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (9)
1975
Noce i dnie
Kierownik produkcji
1971
Kłopotliwy gość
Kierownik produkcji
1970
Pan Dodek
Kierownik produkcji
1969
Paragon gola
Kierownik produkcji
1968
Hasło Korn
Kierownik produkcji
1965
Piwo
Kierownik produkcji
1964
Echo
Kierownik produkcji
1960
Walet pikowy, czyli kobieta zmienną jest
Kierownik produkcji
1954
Synowie ludu
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll