PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Robert Raplewski

Robert Raplewski
URODZONY: 28 marzec 1956, Łódź
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (13)
2012
Campo di Fiori
Zdjęcia
2002
W tej pięknej naszej Ameryce
Zdjęcia
1999
Alosza shop, czyli kram Awdiejewa
Zdjęcia
1995
Wojciech Jaruzelski 1989-1990
Zdjęcia
1995
Ignacy Mościcki 1926-1939
Zdjęcia
1987
Portret w kolorze sepii
Zdjęcia
1986
Tajne nauczanie
Zdjęcia
1984
111 dni letargu
Operator kamery
1984
Jonasz
Operator kamery
1979
Eksperyment
Operator kamery
1979
Noc poślubna w biały dzień
Operator kamery
1977
Gorączka mleka
Współpraca operatorska
1961
Pierwsza balowa sukienka
Zdjęcia
 PION REŻYSERSKI (1)
2003
Ostatni Bój Warszawskiego Getta
Reżyser
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1980). Autor lub współautor zdjęć do filmów dokumentalnych, fabularnych oraz do seriali telewizyjnych ("Trapez", "Czułość i kłamstwa").
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll