PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Maryniarczyk

Michał Maryniarczyk
URODZONY: 14 sierpień 1951, Chochołów
ZMARŁ: 18 kwiecień 2006 w wieku 54 lat, Toronto
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (14)
2012
Wieczny tułacz
I Asystent reżysera, II Reżyser
1988
Kalwaria nadziei...
Reżyser
1988
Sukces krzepi, czyli z Melchiorem Wańkowiczem w COP-ie
Reżyser
1985
Klatka
Reżyser
1984
Warszawianki podróż do Italii
Reżyser
1983
Przez ten rok...
Reżyser
1982
Temat
Reżyser
1982
Rocznik '63
Reżyser
1982
Tylko jedna lekcja
Reżyser
1980
Zanim zrobi pierwszy krok
Reżyser
1979
Moja mama
Reżyser
1979
Amator
Współpraca
1979
Noc poślubna w biały dzień
Współpraca
1978
Playback
Reżyser
 SCENARIUSZ (9)
1988
Kalwaria nadziei...
Scenariusz
1985
Klatka
Scenariusz
1984
Warszawianki podróż do Italii
Scenariusz
1983
Przez ten rok...
Scenariusz
1982
Rocznik '63
Scenariusz
1982
Tylko jedna lekcja
Scenariusz
1982
Temat
Scenariusz
1979
Moja mama
Scenariusz
1978
Playback
Scenariusz
 INNE (1)
1984
Warszawianki podróż do Italii
Komentarz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll