PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzysztof Stroiński

Krzysztof Stroiński
URODZONY: 09 październik 1950, Pszczyna
Filmografia
 AKTOR (43)
2019
Solid Gold
Kaziak
2018
Pitbull. Ostatni pies
2018
53 wojny
2017
Tarapaty
muzealnik
2016
Szczęście świata
Tomasz
2016
#Wszystkogra
Tadzio
2015
Anatomia zła
Lulek
2015
Walser
Andrzej Walser
2013
W ukryciu
ojciec Janiny
2013
Bilet na Księżyc
Wacław Sikora
2013
Powrót
Ryszard Małecki, ojciec Piotra
2011
80 milionów
Żegota
2011
Lęk wysokości
Wojciech Janicki, ojciec Tomka
2011
Uwikłanie
Karol Wenzel
2010
Trzy minuty. 21:37
Reżyser
2010
Mistyfikacja
Dozorca
2010
Zwerbowana miłość
Siejka
2009
Enen
Ambroziak
2008
Rysa
Jan Żółwieński, mąż Joanny
2007
Ogród Luizy
Lech Bartodziej, ojciec Luizy
2007
Lekcje pana Kuki
"ksiądz"
2006
Co słonko widziało
Józef Świder
2006
Droga wewnętrzna
sąsiad, ślusarz
2005
Fale. Wyjazd
Paweł
2005
Chaos
Karol
2005
Pitbull
Mirosław Saniewski "Metyl"
2003
Ciało
Fryzjer
2002
Moje Miasto
Stefan, ojciec "Goździka"
2001
Kameleon
Kajtek, przyjaciel "Kameleona"
2000
Nieznana opowieść wigilijna (TV)
Mikosz
2000
To ja, złodziej
ojczym "Jaja"
1999
Tydzień z życia mężczyzny
Oleś
1996
Dzieci i ryby
Antoni
1995
Wielki tydzień
dozorca
1991
Hook
Piotruś Pan (polski dubbing)
1989
Yacht
Irek
1989
300 mil do nieba
Zdzisio
1977
Wesela nie będzie
Wojtek
1977
Poza układem
żużlowiec Andrzej Całek
1974
Strzał
Stefan Stolarek w młodości
1974
Pójdziesz ponad sadem
Franek
1972
Szklana kula
Rysiek
1970
Pierścień księżnej Anny
Andrzej
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll