PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiktor Prejs

Wiktor Prejs
URODZONY: 16 marzec 1919, Zsrr
ZMARŁ: 01 styczeń 2002 w wieku 82 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (80)
1981
Miniatury Ewangeliarza Kruszwickiego
Zdjęcia
1979
Ssaki
Zdjęcia
1978
Zwierzęta egzotyczne w zoo
Zdjęcia
1978
Automatyczne linie obróbkowe
Zdjęcia
1977
Sejm Czteroletni
Zdjęcia
1977
W mojej rodzinie
Zdjęcia
1976
Od odruchu do neuronu
Zdjęcia
1976
Automatyzacja procesów skrawania
Zdjęcia
1976
Kazania gnieźnieńskie
Zdjęcia
1976
Jeszcze nie dorośli...
Zdjęcia
1976
Z badań nad snem
Zdjęcia
1976
Niewinna
Zdjęcia
1976
Bulla gnieźnieńska
Zdjęcia
1976
Na tropie
Zdjęcia
1976
Zasada zachowania energii
Zdjęcia
1975
Pole i ładunki
Zdjęcia
1974
Chodzimy na piątkę
Zdjęcia
1974
Pierwsze prawo jazdy
Zdjęcia
1974
Moje zęby świadczą o mnie
Zdjęcia
1974
Aleksander Gierymski - w Altanie
Zdjęcia
1973
Człowiek miarą wszechrzeczy
Zdjęcia
1973
Człowiek i ciężar
Zdjęcia
1972
Fitohormony
Zdjęcia
1971
Jeden dzień Izy
Zdjęcia
1971
Marcin Kasprzak 1860-1905
Zdjęcia
1971
Fernand Leger
Zdjęcia
1971
Deformacja czy twórcze przekształcenie
Zdjęcia
1970
Zakładajmy inspekty zespołowe
Zdjęcia
1970
Opieka nad dziećmi na wsi
Zdjęcia
1970
Margaryna
Zdjęcia
1969
Nie pal papierosów
Zdjęcia
1967
Radar na statku
Zdjęcia
1967
Kwiaty Hel-Enri
Zdjęcia
1966
Polska rzeźba współczesna 4
Zdjęcia
1966
Stacja kolejowa wobec wybuchu atomowego
Zdjęcia
1965
Rubiny, szafiry, topazy
Zdjęcia
1965
Produkt - funkcja - forma
Zdjęcia
1965
Decyzja zależy od ciebie
Zdjęcia
1965
Polska rzeźba współczesna 3
Zdjęcia
1964
Laboratorium nieznane
Zdjęcia
1964
Raciborskie spotkania
Zdjęcia
1964
Moje, nie dam
Zdjęcia
1963
Stosowanie siatki poliestrowej w laryngonomii
Zdjęcia
1963
Chirurgiczne leczenie rozszczczepów wargi
Zdjęcia
1963
Xawery Dunikowski
Zdjęcia
1963
Polska rzeźba współczesna 1
Zdjęcia
1963
Bajka o złym prądzie
Zdjęcia
1963
Warto, nie warto
Zdjęcia
1963
Pałac Łazienkowski
Zdjęcia
1963
Badanie wytrzymałości metali
Zdjęcia
1962
Polska pierwszych Piastów
Zdjęcia
1962
Ssaki morskie
Zdjęcia
1962
Malarz światła
Zdjęcia
1962
Gdańsk średniowieczny
Zdjęcia
1961
Współczesne metody chowu bydła
Zdjęcia
1961
Chirurgiczne leczenie wad rozwojowych małżowiny usznej
Zdjęcia
1961
Wspomnienia z wakacji
Zdjęcia
1961
ABC architektury
Zdjęcia
1961
Spotkanie z Barym
Zdjęcia
1960
Przeglądy okresowe ciągnika "Ursus-C325 "
Zdjęcia
1960
Zakładanie inspektów napowierzchniowych
Zdjęcia
1960
Dziwoląg
Zdjęcia
1960
Z pradziejów Polski
Zdjęcia
1960
Spotkanie z chemią
Zdjęcia
1960
Będę matką
Zdjęcia
1959
Z Ziemi Opolskiej
Zdjęcia
1959
Wojna w Kopytkowie
Zdjęcia
1958
B.C.G
Zdjęcia
1958
Zwierciadło morza
Zdjęcia
1957
Od płetwy do skrzydła
Zdjęcia
1956
Ludzie i morze
Zdjęcia
1956
Pogodne lato
Zdjęcia
1956
Jan Sebastian Bach - toccata i fuga D-moll
Zdjęcia
1955
Chińskie rzemiosło artystyczne
Zdjęcia
1955
Warszawa 1905
Zdjęcia
1955
Na chińskiej estradzie
Zdjęcia
1955
Polska
Zdjęcia
1954
Opowieść o ziemi odrodzonej
Zdjęcia
1954
Ratujemy dzieła sztuki
Zdjęcia
1953
Podstępny wróg
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll