PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Krzemieński

Witold Krzemieński
URODZONY: 20 kwiecień 1909, Lwów
ZMARŁ: 27 sierpień 2001 w wieku 92 lat, Poznań
Filmografia
 MUZYKA (13)
1966
Poznańskie słowiki
Muzyka
1964
Panienka z okienka
Muzyka
1961
Komedianty
Muzyka
1960
Szatan z siódmej klasy
Muzyka
1955
Warszawa Franciszka Kostrzewskiego
Muzyka
1955
Irena do domu
Muzyka
1954
Niedaleko Warszawy
Muzyka
1953
Pościg
Muzyka
1951
Ostrzegamy, trucizna!
Kompozytor
1951
Załoga
Muzyka
1950
Dwie brygady
Muzyka
1950
Do redakcji nadszedł list
Muzyka
1950
Moje miasto
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2023
Scroll