PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Jan Sajko

Jerzy Jan Sajko
URODZONY: 01 styczeń 1939, Dąbrowa
ZMARŁ: 29 grudzień 1996 w wieku 57 lat, Warszawa (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (32)
1995
Awantura o Basię
Scenografia
1995
Gracze
Scenografia
1994
Faustyna
Scenografia
1994
Panna z mokrą głową
Scenografia
1993
Człowiek z...
Scenografia
1993
Goodbye Rockefeller
Scenografia
1993
Goodbye, Rockefeller
Scenografia
1993
Człowiek z...
Dekorator wnętrz
1991
Panny i wdowy
Scenografia
1991
Niech żyje miłość
Scenografia
1991
Przeklęta Ameryka
Scenografia
1991
Niech żyje miłość
Dekorator wnętrz
1990
Le Retour
Scenografia
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
Scenografia
1989
Rififi po sześćdziesiątce
Scenografia
1989
Goryl, czyli ostatnie zadanie...
Dekorator wnętrz
1988
Piłkarski poker
Scenografia
1988
Piłkarski poker
Dekorator wnętrz
1987
Zabij mnie, glino
Scenografia
1986
Zygfryd
Scenografia
1986
Nikt nie jest winien
Scenografia
1986
Cudowne dziecko
Scenografia
1985
Rajska jabłoń
Scenografia
1985
Dziewczęta z Nowolipek
Scenografia
1984
Szaleństwa panny Ewy
Scenografia
1984
Idol
Scenografia
1983
Widziadło
Scenografia
1982
Krzyk
Scenografia
1981
Debiutantka
Scenografia
1980
Ciosy
Scenografia
1978
Sekret Enigmy
Dekorator wnętrz
1977
Prawo Archimedesa
Współpraca scenograficzna
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll