PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Lidia Pstrokońska

Lidia Pstrokońska
URODZONA: 30 sierpień 1908
ZMARŁA: 08 sierpień 1991 w wieku 82 lat, Warszawa
Filmografia
 MONTAŻ (13)
1972
Ogłoszenie matrymonialne
Montaż
1970
Pierścień księżnej Anny
Montaż
1969
Szlakiem II Armii Wojska Polskiego
Montaż
1967
Julia, Anna, Genowefa...
Montaż
1966
Bicz Boży
Montaż
1966
Poznańskie słowiki
Montaż
1965
My, kobiety
Montaż
1964
Beata
Montaż
1964
Koniec naszego świata
Montaż
1963
Na patrolu
Montaż
1961
Dziś w nocy umrze miasto
Montaż
1960
Historia współczesna
Montaż
1959
Spotkania w mroku
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll