PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Barbara Kociuba

Barbara Kociuba
URODZONA: 08 październik 1951, Bydgoszcz
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 SCENOGRAFIA (23)
2006
Kryminalni. Misja Śląska
Scenografia
1999
Krugerandy
Współpraca scenograficzna
1996
Wirus
Dekorator wnętrz
1995
Tato
Dekorator wnętrz
1989
300 mil do nieba
Współpraca scenograficzna
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
II Scenograf
1988
Koniec świata
Współpraca scenograficzna
1986
Zygfryd
Współpraca scenograficzna
1985
Podróże Pana Kleksa
II Scenograf
1984
Ceremonia pogrzebowa
Współpraca scenograficzna
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
Współpraca scenograficzna
1983
Nadzór
II Scenograf
1982
Bluszcz
II Scenograf
1982
Pajęczyna
Współpraca scenograficzna
1981
"Anna" i wampir
Współpraca scenograficzna
1981
Przypadek
Współpraca scenograficzna
1980
Wizja lokalna 1901
Współpraca scenograficzna
1980
Bajki na dobranoc
Współpraca scenograficzna
1979
Amator
Dekorator wnętrz
1978
Raszyn. 1809
Scenografia
1978
Raszyn. 1809
II Scenograf
1978
Dorota
Współpraca scenograficzna
1977
Coś za coś
Współpraca scenograficzna
 PION REŻYSERSKI (1)
1966
Marysia i Napoleon
Współpraca
Opis
Absolwentka Państwowego Liceum Sztuk plastycznych w Warszawie. Była zawodowo związana z PRF "Zespołami Filmowymi" w Warszawie. Jako scenograf bądź dekoratorka wnętrz pracowała na planach szeregu filmów i seriali telewizyjnych. M.in. takich jak "Kryminalni", "Gliny", "Samo życie".
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll