PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Dariusz Toczek

Dariusz Toczek
URODZONY: 1972, Węgorzewo
Filmografia
 AKTOR (30)
2017
PolandJa
Zezowaty drab
2015
Dół
2014
Mur
agent nieruchomości
2012
Jeremi
dozorca
2011
Dół
2011
Róża
urzędnik
2011
Big Love
śledczy (głos)
2010
Weselna Polka
Rolnik
2010
Maraton tańca
Sylwuś
2009
Piksele
Pielęgniarz Chudziak
2008
Boisko bezdomnych
Mundek
2008
Sezon na misia 2
Eliott, polski dubbing (głos)
2007
Wszystko będzie dobrze
ksiądz w szpitalu
2007
Wszystko
Alfons
2006
Sezon na misia
Elliot (głos)
2005
Czas surferów
Pracownik kręgielni
2005
Siedem grzechów popcooltury
Tolek
2004
Zwolniony
2004
Sztuka spadania
(głos)
2003
Biała sukienka
akordeonista Darek Majewski
2003
Pornografia
Żołnierz niemiecki
2002
Oczywiście, że miłość
2001
Zakochana dziewczyna
2001
Stacja
Jacek, syn Zenona N.
2000
Enduro Bojz
Pracownik stacji benzynowej
2000
To my
Borsuk
2000
Egoiści
wartownik
2000
Daleko od okna
Marek
1999
Skok (TV)
Rudy
1999
Na koniec świata
Kamil
 INNE (1)
2009
Dom Serca
Lektor
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll