PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Irena Szczurowska

Irena Szczurowska
URODZONA: 15 wrzesień 1941, Kraków
Filmografia
 AKTORKA (9)
1976
Kicz
1971
System (TV)
Lena
1970
Przystań
"Białowłosa"
1967
Komedie pomyłek (TV)
Liza, I
1966
Mocne uderzenie
Majka
1966
Ktokolwiek wie...
1966
Powrót na ziemię
Renata
1966
Piekło i niebo
Kika
1965
Sposób bycia
Mariolka, jego córka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll