PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wojciech Rajewski

Wojciech Rajewski
URODZONY: 27 styczeń 1914, Warszawa
ZMARŁ: 18 listopad 1980 w wieku 66 lat, Konstancin-Jeziorna ()
Filmografia
 AKTOR (14)
1979
Skradziona kolekcja
listonosz
1976
Kruk
rzeźnik
1974
Koncert
1970
Hydrozagadka
Kolega Walczaka
1968
Przekładaniec (TV)
człowiek z psem
1968
Człowiek z M-3
urzędnik spółdzielni mieszkaniowej
1968
Pożarowisko (TV)
gość
1967
Szach i mat (TV)
Jacopo
1966
Kochajmy syrenki
szef "Żywiołów"
1966
Sublokator
właściciel psa
1966
Mocne uderzenie
strażak
1965
Lenin w Polsce
1965
Niekochana
pracownik biura inżyniera Śliwy
1960
Ostrożnie Yeti
szatniarz w "Maglu 2 kat."; nie występuje w napisach
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll