PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marian Łącz

Marian Łącz
URODZONY: 05 grudzień 1921, Rzeszów
ZMARŁ: 02 sierpień 1984 w wieku 62 lat, Warszawa (Polska)
Filmografia
 AKTOR (24)
1984
Cień już niedaleko
sąsiad
1984
Miłość z listy przebojów
1981
Ślepy bokser
robotnik Ścibek
1981
Przypadki Piotra S.
1979
Klucznik
1977
Pasja
górnik
1976
Przepłyniesz rzekę
robotnik
1976
Brunet wieczorową porą
pan Andrzej, bileter w kinie
1975
Zawiłości uczuć
1974
Zwycięstwo
plutonowy Walasek
1973
Sobie król
1971
Na przełaj
1969
Ostatnie dni
plutonowy Walasek
1968
Kierunek Berlin
plutonowy Walasek
1968
Dancing w kwaterze Hitlera
turysta w hotelu
1967
Paryż - Warszawa bez wizy
Lipiński
1966
Przedświąteczny wieczór
1966
Mocne uderzenie
1964
Rachunek sumienia
kierowca Adam
1963
Yokmok
Serczyk
1963
Daleka jest droga
żołnierz
1963
Smarkula
milicjant
1957
Zemsta
murarz
1956
Cień
Stefan
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll