PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Marek Denys

Marek Denys
URODZONY: 04 wrzesień 1952, Łódź
ZMARŁ: 01 lipiec 2001 w wieku 48 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (37)
2002
Suplement
Montaż
2002
Tam i z powrotem
Montaż
2000
Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową
Montaż
2000
6 dni Strusia
Montaż
2000
Pierwszy milion
Montaż
2000
Opowieści weekendowe-Skarby Ukryte
Montaż
2000
To my
Montaż
1999
Operacja "Koza"
Montaż
1999
Operacja "Koza"
Montaż
1998
Ganek
Montaż
1997
Młode wilki 1/2
Montaż
1997
Brat naszego Boga
Montaż
1995
Młode wilki
Montaż
1995
Cwał
Montaż
1995
Ekstradycja
Montaż
1993
Lazarus
Montaż
1992
Dotknięcie ręki
Montaż
1991
Trzy dni bez wyroku
Montaż
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
Montaż
1991
Ferdydurke
Montaż
1990
Zabić na końcu
Montaż
1989
Stan posiadania
Montaż
1989
Żelazną ręką
Montaż
1988
Gdzieśkolwiek jest, jeśliś jest
Montaż
1987
Trójkąt bermudzki
Montaż
1987
Opowieść Harleya
Montaż
1987
Tabu
Montaż
1986
Inna wyspa
Montaż
1986
Cudowne dziecko
Montaż
1986
Pokój dziecinny
Montaż
1986
Prywatne śledztwo
Montaż
1985
Głód
Montaż
1984
Kobieta z prowincji
Montaż
1984
Jonasz
Montaż
1984
Rok spokojnego słońca
Montaż
1983
Mgła
Montaż
1983
Kartka z podróży
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll