PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adam Kuczyński

Adam Kuczyński
URODZONY: 16 maj 1948, Kraków
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PION REŻYSERSKI (11)
1998
Ze snu sen
Reżyser
1996
Tratwa kultury
Reżyser
1983
Mgła
Reżyser
1980
Przed maturą
Współpraca
1978
Eugeniusz Cękalski. Antoni Bohdziewicz. Andrzej Munk.
Współpraca
1978
Pożegnanie
Reżyser
1977
Wydobyć z marmuru
Reżyser
1975
W chmurach
Reżyser
1975
Dialog
Reżyser
1974
Zapatrzenie
Reżyser
1974
Olimpiada XXX-lecia młodzieży szkolnej i akademickiej
Reżyser
 SCENARIUSZ (3)
1998
Ze snu sen
Scenariusz
1983
Mgła
Scenariusz
1978
Pożegnanie
Scenariusz
Opis
Absolwent Wydziału Reżyserii Szkoły Filmowej w Łodzi (1976). Twórca filmów dokumentalnych.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll