PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Zbigniew Czajkowski

Zbigniew Czajkowski
URODZONY: 09 styczeń 1923, Warszawa
ZMARŁ: 22 sierpień 1999 w wieku 76 lat, Łódź
Filmografia
 ZDJĘCIA (4)
1963
Dwa żebra Adama
Operator kamery
1960
Mąż swojej żony
Operator kamery
1955
Trzy starty
Zdjęcia
1952
Trzy opowieści
Zdjęcia
 SCENARIUSZ (1)
1988
Szermierka - szpada kobiet
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll