PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Adrianna Biedrzyńska

Adrianna Biedrzyńska
URODZONA: 30 marzec 1962, Toruń
Filmografia
 AKTORKA (23)
2015
Kolekcja sukienek
2013
Wybraniec
Matka Kamila
2012
Mika
Krystyna
2011
Weekend
Matka Malinowskiego
2009
Moja biedna głowa
Pani pedagog
2005
Droga Molly
Izabella
1999
Przygody dobrego Wojaka Szwejka
Katy Wendler
1993
Lepiej być piękną i bogatą
Dorota Waltz
1993
Pierścionek z Orłem w Koronie
Janina
1993
Pajęczarki
Ewa
1991
Nad rzeką której nie ma
Ewa
1991
Nad rzeką, której nie ma
Ewa
1991
Obywatel świata
Ewa
1989
300 mil do nieba
dziennikarka
1988
Hanussen
Wally
1988
Schodami w górę, schodami w dół...
Maryjka
1988
Piłkarski poker
jego żona
1988
Dekalog IV (TV)
Anka
1988
Kornblumenblau
więźniarka
1988
Niezwykła podróż Baltazara Kobera
Rosa
1988
Serenite (TV)
Agata
1986
Maskarada
Ewa
1984
Miłość z listy przebojów
Eliza
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll