PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Witold Skaruch

Witold Skaruch
URODZONY: 11 styczeń 1930, Ciechanki
ZMARŁ: 17 luty 2010 w wieku 80 lat, Konstancin (Polska)
Filmografia
 AKTOR (27)
2009
Ostatnia akcja
Józek "Rotor"
2008
Jeszcze nie wieczór
rehabilitant John
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
jubiler
2005
Parę osób, mały czas
Julian
2001
Czarna plaża
1992
Sprawa kobiet
komisarz policji
1988
Pomiędzy wilki
Gospodarz
1986
Maskarada
francuski producent filmowy
1983
Szkoda twoich łez
Fensterglass
1983
Haracz szarego dnia
ojciec Gonczara
1980
Bo oszalałem dla niej
dyrektor Krajak
1975
Oczekiwanie
nauczyciel
1972
Kaprysy Łazarza
lekarz
1972
Podróż za jeden uśmiech
kierowca fiata jadący do Gdyni
1970
Album polski
nauczyciel
1970
Pogoń za Adamem
reżyser Michaud
1968
Dancing w kwaterze Hitlera
przewodnik w okularach
1968
Tabliczka marzenia
Kasperski
1967
Wycieczka w nieznane
1966
Ktokolwiek wie...
dziennikarz w redakcji bohatera
1964
Życie raz jeszcze
Towarzysz Witek, współpracownik Jakuszyna w 1956
1963
Przygoda noworoczna
Rączkowski
1963
Liczę na wasze grzechy
fotoreporter
1962
Na białym szlaku
oficer angielski
1961
Milczące ślady
"Profesor"
1959
Pociąg
ksiądz
1953
Celuloza
Ofmański
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll