PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Leszek Drogosz

Leszek Drogosz
URODZONY: 06 styczeń 1933, Kielce
ZMARŁ: 07 wrzesień 2012 w wieku 79 lat, Kielce
Filmografia
 AKTOR (9)
1997
Złota nić
1978
Papa Stamm
1977
Sam na sam
milicjant
1971
Brylanty Pani Zuzy
łącznik
1970
Martwa fala
radiotelegrafista
1970
Krajobraz po bitwie
Tolek
1969
Polowanie na muchy
milicjant opowiadający Włodkowi swoje przeżycia
1969
Co jest w człowieku w środku
porucznik MO
1966
Bokser
Walczak
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll