PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Joanna Szczerbic

Joanna Szczerbic
URODZONA: 13 czerwiec 1941, Staszków
ZMARŁA: 08 marzec 2014 w wieku 72 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (11)
1984
Najlepszą zemstą jest sukces
Alicia Rodak
1978
Krzyk
Sędzia krykieta
1968
Dialog 20-40-60
Magda (segment "20")
1967
Ręce do góry
Alfa
1967
Żywot Mateusza
Dziewczyna ze snu Matisa
1967
Stajnia na Salvatorze
Teresa
1966
Bariera
tramwajarka
1965
Jutro Meksyk
Majka
1965
Gorąca linia
jego córka Małgosia
1964
Agnieszka 46
Agnieszka
1963
Mansarda
Joasia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll