PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Rutowicz

Wiesław Rutowicz
URODZONY: 13 czerwiec 1931, Wieluń
ZMARŁ: 02 wrzesień 2004 w wieku 73 lat, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (35)
1998
Żona przychodzi nocą
Zdjęcia
1995
Tolek Banan i inni
Zdjęcia
1992
Czy ktoś mnie kocha w tym domu?
Zdjęcia
1989
Urodzony po raz trzeci
Zdjęcia
1989
Gorzka miłość
Zdjęcia
1989
Po własnym pogrzebie
Zdjęcia
1987
Zamknąć za sobą drzwi
Zdjęcia
1985
Diabelskie szczęście
Zdjęcia
1983
Na krawędzi nocy (TV)
Zdjęcia
1983
Co dzień bliżej nieba
Zdjęcia
1981
Zapach psiej sierści
Zdjęcia
1981
Gdzie szukać szczęścia
Zdjęcia
1978
Wszyscy i nikt
Zdjęcia
1978
Sto koni do stu brzegów
Zdjęcia
1975
Kazimierz Wielki
Zdjęcia
1974
Jak to się robi
Zdjęcia
1973
Nagrody i odznaczenia
Zdjęcia
1973
Chłopcy (TV)
Zdjęcia
1971
Agent nr 1
Zdjęcia
1971
Wezwanie
Zdjęcia
1970
Mały
Zdjęcia
1970
Raj na ziemi
Zdjęcia
1968
Bariery dźwięku (TV)
Zdjęcia
1968
Ruchome piaski
Zdjęcia
1967
Cyrograf dojrzałości (TV)
Zdjęcia
1967
Zmartwychwstanie Offlanda (TV)
Zdjęcia
1967
Komedia z pomyłek
Zdjęcia
1967
Komedie pomyłek (TV)
Zdjęcia
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Zdjęcia
1967
Zwariowana noc
Zdjęcia
1966
Kochankowie z Marony
Zdjęcia
1965
Matura
Współpraca operatorska
1962
Pasażerka
Operator kamery
1955
Czerwone i złote
Zdjęcia
1953
Ojciec
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll