PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Garstecki

Jerzy Garstecki
URODZONY: 27 styczeń 1952, Warszawa
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (23)
1985
Daleki dystans
Zdjęcia
1985
Starzy znajomi
Zdjęcia
1984
Pętla dla obcego
Zdjęcia
1984
Ceremonia pogrzebowa
Zdjęcia
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
Operator głównej kamery
1983
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny
Operator kamery
1983
Dolina szczęścia
Współpraca operatorska
1982
Klakier
Operator głównej kamery
1982
Austeria
Operator głównej kamery
1981
Wojna światów - następne stulecie
Współpraca operatorska
1980
Wybór
Zdjęcia
1979
Nasza oferta kompletnej stacji obsługi samochodów
Zdjęcia
1979
Wisienka-kat.III
Zdjęcia
1979
Krzesany
Zdjęcia
1979
Lekcja martwego języka
Operator głównej kamery
1979
Lekcja martwego języka
Operator kamery
1979
Gwiazdy na dachu
Współpraca operatorska
1978
WSK Gorzyce
Zdjęcia
1977
Aniele Boży, Stróżu mój
Zdjęcia
1976
Kolarz
Zdjęcia
1975
Dulscy
Współpraca operatorska
1972
Za bramą
Współpraca operatorska
1937
Dybuk
Asystent operatora głównej kamery
 PION REŻYSERSKI (1)
1977
Leszno
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1977
Leszno
Scenariusz
Opis
Absolwent Wydziału Operatorskiego Szkoły Filmowej w Łodzi (1974).
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll