PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Koecher

Jan Koecher
URODZONY: 16 styczeń 1908, Warszawa
ZMARŁ: 11 maj 1981 w wieku 73 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (11)
1979
Prom do Szwecji
proboszcz
1968
Lalka
książę
1967
Ślepy tor (TV)
profesor Ryszpans
1965
Wyspa złoczyńców
profesor Opałko
1965
Popioły
generał de With, mistrz loży masońskiej, mąż Heleny
1960
Historia współczesna
Kostarski
1960
Mąż swojej żony
profesor
1958
Król Maciuś I
doktor
1958
Kalosze szczęścia
poeta
1955
Warszawska syrena
Pustelnik
1950
Warszawska premiera
Stanisław Moniuszko
 PION REŻYSERSKI (1)
1954
Kariera
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll