PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krystyna Chimanienko

Krystyna Chimanienko
URODZONA: 11 grudzień 1934, Warszawa
ZMARŁA: 27 marzec 1972 w wieku 37 lat, Warszawa
Filmografia
 AKTORKA (6)
1971
Kłopotliwy gość
referantka
1969
Rzeczpospolita Babska
kapral Cesia
1969
Co jest w człowieku w środku
Franka, kelnerka w gospodzie
1966
Ktokolwiek wie...
sekretarka w sądzie
1963
Liczę na wasze grzechy
1960
Mąż swojej żony
sąsiadka oglądająca telewizję w mieszkaniu Karczów
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll