PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Loda Niemirzanka

Loda Niemirzanka
URODZONA: 23 listopad 1909, Warszawa
ZMARŁA: 14 sierpień 1984 w wieku 74 lat, Londyn
Filmografia
 AKTORKA (9)
1939
Ja tu rządzę
Lolita
1938
Rena
Kazia, jej koleżanka
1938
Moi rodzice rozwodzą się
Amelia Kurkówna
1937
Książątko
przyjaciółka Rita Malvani
1936
Będzie lepiej
Wanda, ich siostrzenica
1936
Ada to nie wypada
Ada
1935
Jaśnie pan szofer
pokojówka
1932
Księżna łowicka
pokojówka
1932
Wyrok życia
koleżanka Hanny
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll