PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Michał Staszczak

Michał Staszczak
URODZONY: 05 kwiecień 1975, Radzyń Podlaski
Filmografia
 AKTOR (9)
2013
Jaskółka
Dziobas
2013
Fuga D
2012
Parauszek i przyjaciele
(dubbing)
2009
Głos
2002
Kontroler
szef kontrolerów; nie występuje w napisach
2001
Na swoje podobieństwo
Janusz,klawiszowiec w zespole Kristiana
2000
Spotkanie
2000
Syzyfowe prace
Szwarc
1990
Korczak
Józek, wychowanek Korczaka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll