PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU
Jerzy Laskowski
URODZONY: 14 sierpień 1930, Piotrowice
ZMARŁ: 20 luty 1989 w wieku 58 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 PRODUKCJA (11)
1976
Dagny
II kierownik produkcji
1974
Zapis zbrodni
Kierownik produkcji
1973
W pustyni i w puszczy
Kierownik produkcji
1971
Agent nr 1
Kierownik produkcji
1970
Album polski
Kierownik produkcji
1968
Gra
Producent
1968
Gra
Kierownik produkcji
1967
Kontrybucja
Kierownik produkcji
1963
Daleka jest droga
Kierownik produkcji
1961
Nóż w wodzie
Współpraca produkcyjna
1958
Ostatni dzień lata
Kierownik produkcji
Opis
Kierownik produkcji. Szef produkcji Zespołu Filmowego "Kadr" (1975-89). Został odznaczony Krzyżem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski. Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich.
opis redakcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll