PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Alicja Sędzińska

Alicja Sędzińska
URODZONA: 05 listopad 1934, Warszawa
ZMARŁA: 23 październik 1990 w wieku 55 lat, Fontenay-Les-Briis (Francja)
Filmografia
 AKTORKA (8)
1971
Na przełaj
1970
Prom
kobieta na promie
1966
Kochajmy syrenki
Dorota
1965
Jutro Meksyk
1964
Rękopis znaleziony w Saragossie
Hiszpanka w oberży
1963
Zacne grzechy
Kasia
1957
Selene
1956
Pożegnanie z diabłem
Franka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll