PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Śniadecki

Wiesław Śniadecki
URODZONY: 18 kwiecień 1926, Łódź
ZMARŁ: 10 listopad 1996 w wieku 70 lat, Łódź (Polska)
Filmografia
 SCENOGRAFIA (27)
1976
Zanim nadejdzie dzień
Scenografia
1973
Znak
Scenografia
1973
Drużynowy
Scenografia
1973
Gościnny występ
Scenografia
1973
W pustyni i w puszczy
Scenografia
1973
W pustyni i w puszczy
Kostiumy
1972
Motyle
Scenografia
1972
Motyle
Kostiumy
1971
Kłopotliwy gość
Scenografia
1970
Pogoń za Adamem
Scenografia
1970
Draka
Scenografia
1970
Rejs
Scenografia
1969
Piąta rano
Scenografia
1969
Sąsiedzi
Scenografia
1968
Wszystko na sprzedaż
Scenografia
1967
Komedia z pomyłek
Scenografia
1967
Komedie pomyłek (TV)
Scenografia
1967
Człowiek, który zdemoralizował Hadleyburg (TV)
Scenografia
1967
Pieśń triumfującej miłości (TV)
Scenografia
1967
Katarynka
Scenografia
1967
Zmartwychwstanie Offlanda (TV)
Scenografia
1967
Pavoncello (TV)
Scenografia
1966
Kochajmy syrenki
Scenografia
1965
Powrót doktora von Kniprode
Scenografia
1963
Ubranie prawie nowe
Scenografia
1963
Daleka jest droga
Scenografia
1962
Mój stary
II Scenograf
 PION REŻYSERSKI (2)
1975
Dostojeństwo rodzinnego domu
Współpraca
1959
Kapelusz
Reżyser
 SCENARIUSZ (1)
1959
Kapelusz
Scenariusz
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll