PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Władysław Nagy

Władysław Nagy
URODZONY: 29 październik 1921, Brzezinka
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (44)
1987
Jan Paweł II w Łodzi
Zdjęcia
1987
Nowa architektura wsi beskidzkiej
Zdjęcia
1986
Czas nadziei
Zdjęcia
1985
Rodzinny kodeks
Zdjęcia
1985
Na ulicy
Zdjęcia
1984
U progu macierzyństwa
Zdjęcia
1984
U progu macierzyństwa
Zdjęcia
1984
Godność
Zdjęcia
1983
Jeśli kochasz-nie pal!
Zdjęcia
1982
Egzotarium krakowskiego zoo
Zdjęcia
1981
Higiena odżywiania
Zdjęcia
1981
Ogród Zoologiczny w Krakowie
Zdjęcia
1980
Smak wody
Zdjęcia
1978
Pejzaż horyzontalny
Zdjęcia
1978
"Ty pójdziesz górą" - Eliza Orzeszkowa
Zdjęcia
1977
Józia
Zdjęcia
1976
Połowy ryb na morzu
Zdjęcia
1976
Opinie z trasy
Zdjęcia
1976
Teraz mądry
Zdjęcia
1976
Latarnik
Zdjęcia
1976
Zginął pies
Zdjęcia
1975
Józef Wybicki 1747-1822
Zdjęcia
1975
Oczekiwanie
Zdjęcia
1975
Praca naszych portów morskich
Zdjęcia
1974
Co z tego wyniknie?
Zdjęcia
1974
Wielki dzień
Zdjęcia
1973
Zakochani
Zdjęcia
1973
Drużynowy
Zdjęcia
1973
Wentylacja i klimatyzacja w miejscu pracy
Zdjęcia
1972
Widoki z koleje
Zdjęcia
1972
Walery Wróblewski
Zdjęcia
1970
Pejzaż z bohaterem
Zdjęcia
1969
Balet
Zdjęcia
1969
Piąta rano
Zdjęcia
1969
Wojciech Bogusławski
Operator głównej kamery
1969
I ty będziesz moją panią
Operator kamery
1968
Przygoda z piosenką
Operator kamery
1966
Poznańskie słowiki
Operator kamery
1966
Kochajmy syrenki
Operator kamery
1965
Powrót doktora von Kniprode
Operator kamery
1963
Godzina pąsowej róży
Operator kamery
1960
Miejsce na lato
Współpraca operatorska
1953
Autobus odjeżdża 6:20
Zdjęcia
1950
Dwie brygady
Zdjęcia
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll