PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maria Karmolińska

Maria Karmolińska
ZMARŁA: 29 październik 1987 w wieku 1987 lat, ()
Filmografia
 SCENOGRAFIA (21)
1986
Ostatni dzwonek
Dekorator wnętrz
1985
Spowiedź dziecięcia wieku
Dekorator wnętrz
1982
Austeria
Dekorator wnętrz
1981
Klejnot Wolnego Sumienia
Dekorator wnętrz
1980
Polonia Restituta
Dekorator wnętrz
1979
Placówka
Dekorator wnętrz
1978
Płomienie
Dekorator wnętrz
1978
Romans Teresy Hennert
Dekorator wnętrz
1977
Granica
Dekorator wnętrz
1975
Noce i dnie
Dekorator wnętrz
1972
Podróż za jeden uśmiech
Dekorator wnętrz
1972
Dary magów
Kostiumy
1972
Podróż za jeden uśmiech
Kostiumy
1971
Seksolatki
Kostiumy
1969
Sól ziemi czarnej
Kostiumy
1967
Jowita
Kostiumy
1967
Pavoncello (TV)
Kostiumy
1967
Pieśń triumfującej miłości (TV)
Kostiumy
1966
Kochajmy syrenki
Kostiumy
1966
Cierpkie głogi
Kostiumy
1965
Lekarstwo na miłość
Kostiumy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll