PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
NIEPODLEGŁOŚĆ
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
Niepodległość
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Elżbieta Kurkowska

Elżbieta Kurkowska
URODZONA: 18 kwiecień 1940, Warszawa
ZMARŁA: 22 luty 2012 w wieku 71 lat, Warszawa (Polska)
Członkini Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (82)
2009
Mniejsze zło
Montaż
2007
Korowód
Montaż
2006
Miłość w przejściu podziemnym
Montaż
2003
Ubu król
Montaż
2003
Pogoda na jutro
Montaż
2000
Duże zwierzę
Montaż
1999
Tydzień z życia mężczyzny
Montaż
1997
Kochaj i rób co chcesz
Montaż
1997
Historie miłosne
Montaż
1995
Pestka
Montaż
1995
Prowokator
Montaż
1995
Madame Modjeska (spektakl telewizyjny)
Montaż
1994
Diabelska edukacja (TV)
Montaż
1994
Żywcem pogrzebany
Montaż
1994
Legenda Tatr
Montaż
1993
Mięso (Ironica)
Montaż
1993
Skutki noszenia kapelusza w maju (TV)
Montaż
1992
Nocne ptaki
Montaż
1991
Femina
Montaż
1991
Papierowe małżeństwo
Montaż
1990
Ucieczka z kina "Wolność"
Montaż
1989
Lawa
Montaż
1989
Odludzie
Montaż
1988
Obywatel Piszczyk
Montaż
1987
Do domu
Montaż
1987
Dzień jak rok
Montaż
1987
Dzieciństwo
Montaż
1987
Mniej niż zero
Montaż
1986
Nikt nie jest winien
Montaż
1985
Takie miejsce
Montaż
1985
C.K. Dezerterzy
Montaż
1985
Mrzonka (TV)
Montaż
1985
Dzień dziecka na wsi
Montaż
1984
Biuro usług
Montaż
1984
O-bi, O-ba. Koniec cywilizacji
Montaż
1984
Przechodzień
Montaż
1983
Credo...
Montaż
1983
Planeta Krawiec
Montaż
1982
Słona Róża
Montaż
1982
Azyl
Montaż
1981
Wojna światów - następne stulecie
Montaż
1981
Krótki dzień pracy (TV)
Montaż
1981
Przypadek
Montaż
1981
Dziecinne pytania
Montaż
1981
Modlitwa
Montaż
1979
Golem
Montaż
1979
Lekcja martwego języka
Montaż
1979
Poniedziałek-18 grudnia
Montaż
1979
...Jeden z nas...
Montaż
1979
Nasza oferta kompletnej stacji obsługi samochodów
Montaż
1979
Politechnika Gdańska
Montaż
1978
Święci nie chcą mówić do mnie
Montaż
1978
...Gdziekolwiek jesteś, panie prezydencie...
Montaż
1978
... Gdziekolwiek jesteś panie prezydencie...
Montaż
1977
Pani Bovary to ja
Montaż
1977
Zapada czas
Montaż
1977
Mały wielki świat
Montaż
1977
Ostatnie okrążenie
Montaż
1975
Miłość
Montaż
1975
W tym miejscu...
Montaż
1975
Motyw
Montaż
1975
Miłość
Montaż
1975
Ławka
Montaż
1975
Zaklęte rewiry
Montaż
1975
Pan polny
Montaż
1974
Raport w sprawie gospodarki wodnej
Montaż
1974
Olimpijczycy
Montaż
1974
Na krańcu Polski
Montaż
1974
Jastrzębie
Montaż
1974
Drukarz
Montaż
1973
Przejście podziemne
Montaż
1972
Pięciu z nas
Montaż
1972
Sezon
Montaż
1971
Bicie serca
Montaż
1971
Szkoła podstawowa
Montaż
1971
Wizyta
Montaż
1971
Słowiki chórem śpiewające
Montaż
1970
Ewa Demarczyk
Montaż
1970
Na dobranoc
Montaż
1969
Z miasta Łodzi
Montaż
1969
Zbyszek
Montaż
1965
Pierwszy pawilon (TV)
Montaż
 PION REŻYSERSKI (3)
1995
Żywe obrazy
Współpraca
1979
Syn-Sohn-Son
Reżyser
1964
Pojedynek
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll