PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Tomasz Sapryk

Tomasz Sapryk
URODZONY: 17 listopad 1966, Warszawa
Filmografia
 AKTOR (47)
2018
Broad Peak
Andrzej Zawada
2018
Serce nie sługa
2018
Zabawa zabawa
2017
Zgoda
Althoff
2016
Wołyń
Izaak Menzl
2015
Chemia
2012
Gabriel
Marny
2012
Supermarket
Warecki
2011
Weekend
Sasza
2011
Ki
Terapeuta
2010
Ciacho
Kapciak
2010
Nie ten człowiek
Suwnicowy Nowak
2010
Prosta historia o miłości
Mężczyzna w teatrze
2010
Śniadanie do łóżka
Redaktor Paweł Janicki
2009
Street Feeling
Tomek Orlik
2009
Nigdy nie mów nigdy
Leon, szef i były mąż Amy
2008
Serce na dłoni
lekarz Konstantego
2008
Rozmowy nocą
instruktor w szkole rodzenia
2008
Polska nowela filmowa
Michał
2007
Sztuczki
ojciec Stefka i Elki
2006
Pewnego razu...
Boguś
2006
Palimpsest
Maciek Hajdziak
2006
Przybyli ułani
Józek
2006
Co słonko widziało
Achim, ojciec Seby
2006
Miłość w przejściu podziemnym
"Ubek"
2006
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
Anioł Straż
2005
Lawstorant
Kazio Traczyk "Dzieciak"
2004
Wesele
Sierżant Styś
2003
Gdzie jest Nemo 3D
Młot, polski dubbing (głos)
2003
Show
Zbyszek
2002
E=mc²
"Landryna"
2002
Superprodukcja
kierownik planu filmu "Latarnik czyli miłość przez K.O."
2002
Jest sprawa...
Tadek Zawadzki
2002
Dzień świra
Polityk
2001
Stacja
Policjant Starewicz
2001
Poranek kojota
Marek, ochroniarz "Prezesa"
2001
Pieniądze to nie wszystko
Rysio
1999
Operacja "Koza"
grabarz
1998
Łóżko Wierszynina (TV)
operator Kuba
1997
Opowieści weekendowe - Dusza śpiewa
laryngolog
1997
Kochaj i rób co chcesz
pan Tolek
1996
Wirus
Stefan
1994
Szczur
mieszkaniec podziemia
1993
Pora na czarownice
Mikołaj
1993
Łowca - ostatnie starcie
Thom
1992
Naprawdę krótki film o miłości, zabijaniu i jeszcze jednym przykazaniu
listonosz Karol
1991
Życie za życie. Maksymilian Kolbe
złodziej węgla
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll