PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Krzesimir Dębski

Krzesimir Dębski
URODZONY: 26 październik 1953, Wałbrzych
Filmografia
 MUZYKA (62)
2016
Zatruta krew bratnia
Muzyka
2013
Signum
Muzyka
2013
Syberiada polska
Muzyka
2011
Sztos 2
Muzyka
2011
1920. Bitwa Warszawska
Kompozytor
2009
Szewc Kopytko i kaczor Kwak
Muzyka
2009
Orkiestra niewidzialnych instrumentów
Muzyka
2009
Magiczne drzewo
Muzyka
2009
Było sobie miasteczko...
Kompozytor
2007
Ukraina. Narodziny narodu
Muzyka
2007
Ranczo Wilkowyje
Muzyka
2006
Szatan z siódmej klasy
Muzyka
2005
Słoneczne miasteczko
Muzyka
2003
Stara baśń. Kiedy słońce było bogiem
Muzyka
2003
Oczyszczenie
Muzyka
2003
Polisz Kicz Projekt
Muzyka
2002
Tam i z powrotem
Muzyka
2002
Bez litości
Muzyka
2001
W pustyni i w puszczy
Muzyka
2001
Stacja
Muzyka
2001
Pieniądze to nie wszystko
Muzyka
2000
Koniec świata u Nowaków
Muzyka
2000
Król sokołów
Kompozytor
1999
Ogniem i mieczem
Muzyka
1999
O zabawkach dla dzieci
Muzyka
1999
Gwiazdka w Złotopolicach
Muzyka
1999
...gdzie mój starszy syn Kain?
Muzyka
1997
Kochaj i rób co chcesz
Muzyka
1997
Ciemna strona Wenus
Muzyka
1997
Polowanie
Muzyka
1997
Prostytuki
Muzyka
1997
Polowanie
Muzyka
1997
Prostytutki
Kompozytor
1996
Autoportret z kochanką
Muzyka
1996
Matka swojej matki
Muzyka
1994
Przestrzeń Krzesimira...
Muzyka
1994
Oczy niebieskie
Muzyka
1993
Motyw cienia
Muzyka
1993
Człowiek z...
Muzyka
1993
Goodbye Rockefeller
Muzyka
1993
Jakub
Muzyka
1993
Kolos
Muzyka
1993
Goodbye, Rockefeller
Muzyka
1992
Szwadron
Muzyka
1991
V.I.P.
Muzyka
1990
Mów mi Rockefeller
Muzyka
1990
Janka
Muzyka
1989
Deja vu
Muzyka
1988
Złodziej
Muzyka
1988
Alchemik
Muzyka
1987
Opowieść Harleya
Muzyka
1987
Kingsajz
Muzyka
1986
Wnętrze
Muzyka
1986
Pokój dziecinny
Muzyka
1986
XYZ
Muzyka
1986
Cudowne dziecko
Muzyka
1985
Zwykła podróż
Muzyka
1985
Dalej... Dalej
Muzyka
1985
Potrzask
Muzyka
1985
Medium
Muzyka
1984
Stomp
Muzyka
1983
Urodził się motyl
Muzyka
 AKTOR (2)
2011
1920. Bitwa Warszawska
Dzierżynski Feliks
1997
Ciemna strona Wenus
Znany dyrygent na uroczystości w pałacu
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll