PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Stanisław Moszuk

Stanisław Moszuk
URODZONY: 13 listopad 1940, Kałusz
ZMARŁ: 01 styczeń 1995 w wieku 54 lat,
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 ZDJĘCIA (9)
1985
Och, Karol
Zdjęcia
1982
Wyjście awaryjne
Zdjęcia
1981
Rdza
Zdjęcia
1979
Na własną prośbę
Zdjęcia
1978
Bilet powrotny
Zdjęcia
1977
Kochaj albo rzuć
Operator kamery
1972
Dama pikowa (TV)
Operator kamery
1972
Poślizg
Operator kamery
1962
Wizyta
Współpraca operatorska
 PION REŻYSERSKI (1)
1987
Cesarskie cięcie
Reżyser
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll