PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jan Pawluśkiewicz

Jan Pawluśkiewicz
URODZONY: 13 październik 1942, Nowy Targ
Filmografia
 MUZYKA (36)
2013
Papusza
Muzyka
2007
Łódka
Kompozytor
2000
Mała Vilma
Muzyka
1999
Córy szczęścia
Muzyka
1995
Pułkownik Kwiatkowski
Muzyka
1994
Zawrócony
Muzyka
1993
Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza
Muzyka
1993
Taranthriller
Muzyka
1992
Tragarz puchu
Muzyka
1989
Kapitał, czyli jak zrobić pieniądze w Polsce
Muzyka
1989
Żelazną ręką
Muzyka
1988
Dwa pawie na złotych sznurkach
Muzyka
1987
Dwunasta zero, zero
Muzyka
1986
Nieproszony gość (TV)
Muzyka
1986
Chłopiec i ptak
Muzyka
1984
Idol
Muzyka
1983
Z pamięci
Muzyka
1982
Odwet
Muzyka
1981
Portret niewierny
Muzyka
1981
Krótki dzień pracy (TV)
Muzyka
1981
Ślady na śniegu
Muzyka
1981
Kobieta samotna (TV)
Muzyka
1981
Gabinet śmiechu
Muzyka
1980
Ćma
Muzyka
1980
Wiosna
Muzyka
1980
Gorączka
Muzyka
1979
Szansa
Muzyka
1979
Obok (TV)
Kompozytor
1978
Pejzaż horyzontalny
Muzyka
1978
Nauka latania
Muzyka
1977
Wodzirej
Muzyka
1977
Zakręt
Muzyka
1977
Rebus
Muzyka
1975
W cieniu
Muzyka
1975
W tym miejscu...
Kompozytor
1974
Jutro
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll