PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Małgorzata Wachecka

Małgorzata Wachecka
URODZONA: 20 marzec 1964, Łódź
Filmografia
 AKTORKA (14)
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kazimierz Wierzyński 1894-1969
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
1995
"Mapa pogody". Jarosław Iwaszkiewicz 1894-1980
1995
"Chodźmy kraść na górach ogień. Mniej nie warto" Kaziemierz Wierzyński 1894-1969
1993
Balanga
kochanka
1991
Nad rzeką, której nie ma
Bożena
1991
Nad rzeką której nie ma
Bożena
1989
Co lubią tygrysy
żona Szczepana
1988
Nadzieja
1987
Karuzela z Madonnami
1985
Broszka
1984
Hania (TV)
Hania
1981
Kłamczucha
Aniela
 PION REŻYSERSKI (1)
1990
Ostatni Szabes
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll