PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Andrzej Hanzl

Andrzej Hanzl
Filmografia
 DŹWIĘK (30)
1989
Idź
Dźwięk
1989
Tańcz
Dźwięk
1988
Prekursor
Dźwięk
1988
Licz
Dźwięk
1988
Licz
Dźwięk
1988
Chłopski los - tryptyk filmowy
Dźwięk
1986
Komedianci z wczorajszej ulicy
Dźwięk
1985
Kresowa ballada 1935
Dźwięk
1984
Fetysz
Dźwięk
1983
Najpiękniejsza jaskinia świata
Dźwięk
1983
Fort 13
Dźwięk
1982
Chłop niezależny
Dźwięk
1982
Kilka dni na ziemi niczyjej
Dźwięk
1982
Chłop małopiśmienny
Dźwięk
1982
Wyłap
Dźwięk
1981
Klejnot Wolnego Sumienia
Dźwięk
1980
Grzeszny żywot Franciszka Buły
Dźwięk
1979
Placówka
Dźwięk
1979
Niewdzięczność
Dźwięk
1978
"Ty pójdziesz górą" - Eliza Orzeszkowa
Dźwięk
1977
Wyzwolenie kosiarza
Dźwięk
1977
Milioner
Dźwięk
1977
Ciuciubabka
Dźwięk
1977
Rytm serca
Dźwięk
1977
Wyzwoliny kosiarza
Dźwięk
1976
Latarnik
Dźwięk
1975
Bielszy niż śnieg
Dźwięk
1973
Myśliwy
Dźwięk
1973
Listy naszych czytelników
Dźwięk
1973
Stacja bezsenność
Dźwięk
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll