PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Ann Roth

Ann Roth
Filmografia
 SCENOGRAFIA (49)
2015
Nigdy nie jest za późno
Kostiumy
2013
Najlepsze najgorsze wakacje
Kostiumy
2012
Protektor
Kostiumy
2012
Dwoje do poprawki
Kostiumy
2011
Pan Popper i jego pingwiny
Kostiumy
2011
Strasznie głośno, niesamowicie blisko
Kostiumy
2011
Odrobina nieba
Kostiumy
2010
Między światami
Kostiumy
2010
Zeszłej nocy
Kostiumy
2009
Julie i Julia
Kostiumy
2008
Lektor
Kostiumy
2008
Wątpliwość
Kostiumy
2008
Co jest grane?
Kostiumy
2008
Mamma Mia!
Kostiumy
2007
Wieczór
Kostiumy
2006
Dobry agent
Kostiumy
2004
Osada
Kostiumy
2004
Żony ze Stepford
Kostiumy
2004
Bliżej
Kostiumy
2003
Wzgórze nadziei
Kostiumy
2002
Godziny
Kostiumy
2002
Znaki
Kostiumy
2000
Szukając siebie
Kostiumy
1999
Utalentowany Pan Ripley
Kostiumy
1998
Stan oblężenia
Kostiumy
1996
Angielski pacjent
Kostiumy
1992
Obcy wśród nas
Kostiumy
1992
Tolerancyjni partnerzy
Kostiumy
1992
Królowie Mambo
Kostiumy
1990
Fajerwerki próżności
Kostiumy
1990
Pocztówki znad krawędzi
Kostiumy
1989
Jej alibi
Kostiumy
1988
Wesoły domek
Kostiumy
1988
Pracująca dziewczyna
Kostiumy
1988
Nieznośna lekkość bytu
Kostiumy
1986
Zgaga
Kostiumy
1985
Nie wszystko dla miłości
Kostiumy
1983
Mężczyzna, który kochał kobiety
Kostiumy
1983
Silkwood
Kostiumy
1982
Świat według Garpa
Kostiumy
1981
Prolongata
Kostiumy
1981
Second-Hand Hearts
Kostiumy
1980
W przebraniu mordercy
Kostiumy
1979
Hair
Kostiumy
1978
Powrót do domu
Kostiumy
1975
Dzień szarańczy
Kostiumy
1971
Klute
Kostiumy
1969
Nocny Kowboj
Kostiumy
1964
Świat Henry'ego Orienta
Kostiumy
 AKTOR (1)
2010
Opętani
Oszalała kobieta
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2022
Scroll