PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Jerzy Maksymiuk

Jerzy Maksymiuk
URODZONY: 09 kwiecień 1936, Grodno
Filmografia
 MUZYKA (105)
2011
Nitro mania
Muzyka
1998
Ze snu sen
Muzyka
1993
Eine Kleine Nachtmusik Menuett. Allegretto z Serenady G-dur KV 525
Dyrygent
1985
Osobisty pamiętnik grzesznika... przez niego samego spisany
Muzyka
1985
Kantor
Dyrygent
1984
Pismak
Muzyka
1984
Kim jest ten człowiek
Muzyka
1983
Pastorale Heroica
Muzyka
1983
Kamienne tablice
Muzyka
1983
Szkoda twoich łez
Muzyka
1982
Nieciekawa historia
Muzyka
1981
Krach operacji „Terror”
Muzyka
1981
Wojna światów - następne stulecie
Muzyka
1981
Bołdyn
Muzyka
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Muzyka
1979
Na własną prośbę
Muzyka
1978
Sekret Enigmy
Muzyka
1978
Bilet powrotny
Muzyka
1978
Biostymulacja
Muzyka
1978
Sto koni do stu brzegów
Muzyka
1978
Próba ognia i wody
Muzyka
1978
... Gdziekolwiek jesteś panie prezydencie...
Muzyka
1978
Opowieść o zwykłym mieście
Muzyka
1975
Wystawa
Muzyka
1975
Kazimierz Wielki
Muzyka
1975
Wielka karta Europy
Muzyka
1975
Wrocławskie Gaudeamus
Kompozytor
1974
Gniazdo
Muzyka
1974
Podróż w XXX-lecie
Muzyka
1974
Trzy kolekcje
Muzyka
1974
Miasto niezwykłe Warszawa
Muzyka
1974
Zapis zbrodni
Muzyka
1974
Kalendarz warszawski
Muzyka
1973
Trudne powroty
Muzyka
1973
Nicponie
Muzyka
1973
Plac Zamkowy nr 4
Muzyka
1973
Kraj 73
Muzyka
1973
Zasieki
Muzyka
1973
Droga do pacjenta
Muzyka
1973
Ciemna rzeka
Muzyka
1973
Sanatorium pod klepsydrą
Muzyka
1973
Z dziejów walk batalionów chłopskich
Muzyka
1973
Pochód
Kompozytor
1972
Fundamenty
Muzyka
1972
Kopernik
Muzyka
1972
Opowieść
Muzyka
1972
Rzecz o Wiśle
Muzyka
1972
Antonio Gaudi
Muzyka
1972
Pięciu z nas
Muzyka
1971
Degustacja
Muzyka
1971
Sceny z życia kapitana
Muzyka
1971
Jacy będziemy
Muzyka
1971
Figurynki z saskiej porcelany
Muzyka
1971
Losy zamku...losy kraju
Muzyka
1971
Myszka
Muzyka
1971
Kowal z Gutanowa
Muzyka
1971
Godzina 11.15
Muzyka
1971
Palić czy nie palić
Muzyka
1971
Obcy w lesie (TV)
Muzyka
1971
Do kroniki Krakowa
Muzyka
1971
Osadnicy
Muzyka
1970
Pułapka
Muzyka
1970
Tak się zaczęło
Muzyka
1970
Pan Dodek
Muzyka
1970
Polak jako taki
Muzyka
1970
Martwa natura
Muzyka
1970
Granica zbrodni Arthura Greisera
Muzyka
1970
Ziarno
Muzyka
1970
Fakty i ludzie
Muzyka
1970
Poznań 1939-1942
Muzyka
1970
Pamięć
Muzyka
1970
Pory roku
Muzyka
1970
Młodzi z Brzózy
Muzyka
1970
Dwaj żołnierze
Muzyka
1970
Polska przemienionych kołodziejów
Muzyka
1970
Oczami przyjaciół
Muzyka
1970
Champion
Muzyka
1970
Pegeerowcy
Muzyka
1970
Wszystkie nasze końskie sprawy
Muzyka
1969
Kilińszczacy
Muzyka
1969
Cracovia
Muzyka
1969
Polonez
Muzyka
1969
Podróżni jak inni (TV)
Muzyka
1969
I taka jest Warszawa
Muzyka
1969
Jarzębina czerwona
Muzyka
1969
Toast
Muzyka
1968
Protest-68
Muzyka
1968
Plakat wielkich idei
Muzyka
1968
Zaliczenie (TV)
Muzyka
1968
Herold
Muzyka
1968
Gienek
Muzyka
1967
Białe Góry
Muzyka
1967
Wycieczka w nieznane
Muzyka
1967
Duch z Canterville
Muzyka
1967
Mazur kajdaniarski
Muzyka
1967
Bądź przez pół godziny Polakiem
Muzyka
1967
Weekend
Muzyka
1967
Tortura nadziei (TV)
Muzyka
1967
Spacer wśród chmur
Muzyka
1967
O rewolucji niech mówią plakaty
Muzyka
1967
Anioły z Bizancjum
Muzyka
1967
Pchła szachrajka
Muzyka
1966
Don Gabriel
Muzyka
1965
Dwa roczniki
Muzyka
1962
Czarne skrzydła
Muzyka
 PION REŻYSERSKI (1)
1971
Bachleda
Współpraca
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll