PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Wiesław Grzelczak

Wiesław Grzelczak
URODZONY: 30 grudzień 1931, Zelów
ZMARŁ: 00 1995 w wieku 62 lat, ()
Filmografia
 PRODUKCJA (13)
1989
Gorzka miłość
Kierownik produkcji
1987
Sławna jak Sarajewo
Kierownik produkcji
1987
Koniec sezonu na lody
Kierownik produkcji
1984
Kim jest ten człowiek
Kierownik produkcji
1983
Kamienne tablice
Kierownik produkcji
1981
Krach operacji „Terror”
Kierownik produkcji
1980
Urodziny młodego Warszawiaka
Kierownik produkcji
1980
Wysokie loty
Kierownik produkcji
1980
Zamach stanu
Kierownik produkcji
1978
Azyl
Kierownik produkcji
1977
Bezkresne łąki
Kierownik produkcji
1975
Kazimierz Wielki
Kierownik produkcji
1972
Kopernik
Kierownik produkcji
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll