PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roger Deakins

Roger Deakins
URODZONY: 24 maj 1949, Torquay
Filmografia
 ZDJĘCIA (41)
2019
1917
Zdjęcia
2017
Blade Runner 2049
Zdjęcia
2016
Ave, Cezar!
Zdjęcia
2015
Sicario
Zdjęcia
2014
Niezłomny
Zdjęcia
2013
Labirynt
Zdjęcia
2012
Skyfall
Zdjęcia
2011
Wyścig z czasem
Zdjęcia
2010
Prawdziwe męstwo
Zdjęcia
2009
Poważny człowiek
Zdjęcia
2008
Lektor
Zdjęcia
2008
Wątpliwość
Zdjęcia
2008
Droga do szczęścia
Zdjęcia
2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda
Zdjęcia
2007
To nie jest kraj dla starych ludzi
Zdjęcia
2007
W Dolinie Elah
Zdjęcia
2005
Jarhead. Żołnierz piechoty morskiej
Zdjęcia
2004
Osada
Zdjęcia
2004
Ladykillers, czyli zabójczy kwintet
Zdjęcia
2003
Okrucieństwo nie do przyjęcia
Zdjęcia
2003
Dom z piasku i mgły
Zdjęcia
2001
Piękny umysł
Zdjęcia
2001
Człowiek, którego nie było
Zdjęcia
2000
Bracie, gdzie jesteś?
Zdjęcia
1999
Huragan
Zdjęcia
1999
Wszędzie, byle nie tu
Zdjęcia
1998
Big Lebowski
Zdjęcia
1998
Stan oblężenia
Zdjęcia
1997
Kundun - życie Dalajlamy
Zdjęcia
1996
Fargo
Zdjęcia
1996
Szalona odwaga
Zdjęcia
1995
Przed egzekucją
Zdjęcia
1994
Skazani na Shawshank
Zdjęcia
1994
Hudsucker Proxy
Zdjęcia
1993
Tajemniczy ogród
Zdjęcia
1991
Barton Fink
Zdjęcia
1991
Wydział zabójstw
Zdjęcia
1990
Góry Księżycowe
Zdjęcia
1988
Wyspa Pascaliego
Zdjęcia
1986
Sid i Nancy
Zdjęcia
1984
1984
Zdjęcia
 AKTOR (1)
2006
Who Needs Sleep?
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2020
Scroll