PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Bobby Cannavale

Bobby Cannavale
URODZONY: 03 maj 1971
Filmografia
 AKTOR (22)
2019
Osierocony Brooklyn
Tony Vermonte
2018
Ant-Man i Osa
Paxton
2017
Gang Wiewióra 2
Frankie (głos)
2017
Fernando
Valiente (głos)
2017
Jestem najlepsza. Ja, Tonya
Bobby Cannavale
2017
Jumanji: Przygoda w dżungli
2015
Tata kontra tata
Dr Francisco
2015
Idol
Tom Donnelly
2015
Ant-Man
Paxton
2015
Agentka
2014
Imagine
2014
Szef
2014
Annie
2013
Blue Jasmine
2013
Movie 43
Superman
2012
Lovelace
Butchie Peraino
2011
Wszyscy wygrywają
Terry Delfino
2010
Policja zastępcza
Jimmy
2006
Nocny słuchacz
Jess
2005
Upodleni (TV)
Jesse
2004
Zatańcz ze mną
Chic
2003
Dróżnik
Joe Oramas
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll