PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Komunikaty
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Kristen Bell

Kristen Bell
URODZONA: 18 lipiec 1980, Detroit, Michigan
Filmografia
 AKTORKA (24)
2019
Kraina lodu II
Anna (głos)
2019
Frozen 2
Anna (głos)
2018
Ralph Demolka w Internecie
Anna (głos)
2018
Młodzi Tytani: Akcja! Film
Jade Wilson (głos)
2017
Złe mamuśki 2. Jak przetrwać święta
Kiki
2016
Złe mamuśki
Kiki
2016
Szefowa
2014
Veronica Mars
Veronica Mars
2013
Kraina lodu
Anna (głos)
2013
The Lifeguard
Leigh
2013
Movie 43
Super dziewczyna
2013
Some Girl(s)
Bobbi
2012
Bij i wiej
Annie Bean
2012
Na ratunek wielorybom
2012
Na własne ryzyko
Bellinda
2012
Stuck in Love
2011
Krzyk 4
Chloe Garrett
2010
Burleska
Nikki
2009
Astro Boy
Cora (głos)
2009
Fanboys
Zoe
2009
Raj dla par
Cynthia
2008
Chłopaki też płaczą
Sarah Marshall
2004
Spartan
Laura Newton
2004
Weronika Mars (serial)
Veronica Mars
 PRODUKCJA (2)
2014
Veronica Mars
Producent
2012
Bij i wiej
Producent wykonawczy
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2021
Scroll