PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Roman Kolski

Roman Kolski
URODZONY: 12 sierpień 1926, Łódź
ZMARŁ: 14 styczeń 2001 w wieku 74 lat, (Polska)
Członek Stowarzyszenia Filmowców Polskich
Filmografia
 MONTAŻ (37)
1992
Pograbek (TV)
Montaż
1987
Głód serca (TV)
Montaż
1985
Och, Karol
Montaż
1983
Nadzór
Montaż
1982
Wyjście awaryjne
Montaż
1981
Rdza
Montaż
1981
Kobieta samotna (TV)
Montaż
1980
Wściekły
Montaż
1980
Zajęcia dydaktyczne
Montaż
1979
"...Cóżeś ty za pani..."
Montaż
1979
Wolne chwile
Montaż
1978
W biegu
Montaż
1978
Test pilota Pirxa
Montaż
1978
Azyl
Montaż
1977
Zakręt
Montaż
1977
Królowa pszczół
Montaż
1976
Niedzielne dzieci
Montaż
1976
Zanim nadejdzie dzień
Montaż
1976
Krótka podróż
Montaż
1976
Zofia
Montaż
1975
Strach
Montaż
1974
Karuzela
Montaż
1974
Godzina za godziną
Montaż
1974
Katastrofa
Montaż
1973
Godzina szczytu
Montaż
1973
Sekret
Montaż
1972
Jezioro osobliwości
Montaż
1972
Siedem czerwonych róż czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych
Montaż
1971
Piżama
Montaż
1971
Meta
Montaż
1971
Wezwanie
Montaż
1970
Cicha noc, święta noc
Montaż
1970
Góry o zmierzchu
Montaż
1967
Długa noc
Montaż
1965
Wyspa złoczyńców
Montaż
1964
Rachunek sumienia
Montaż
1961
Dwaj panowie "N"
Montaż
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll