PORTAL
start
Aktualności
Filmy polskie
Box office
Baza wiedzy
Książki filmowe
Dokument
Scenarzyści
Po godzinach
Blogi
Konkursy
SFP
start
Wydarzenia
Pożegnania
Zostań członkiem SFP
Informacje
Dla członków SFP
Kontakt
ZAPA
www.zapa.org.pl
Komunikaty
Informacje
Zapisy do ZAPA
Kontakt
KINO KULTURA
www.kinokultura.pl
Aktualności
Informacje
Repertuar
Kontakt
STUDIO MUNKA
www.studiomunka.pl
Aktualności
Informacje
Zgłoś projekt
Kontakt
AKTORZY POLSCY
www.aktorzypolscy.pl
Aktualności
Informacje
Szukaj
Kontakt
FILMOWCY POLSCY
www.filmowcypolscy.pl
Aktualnosci
Informacje
Szukaj
Kontakt
MAGAZYN FILMOWY
start
O magazynie
Kontakt
STARA ŁAŹNIA
www.restauracjalaznia.pl
Aktualności
Informacje
Rezerwacja
Kontakt
PKMW
start
Aktualności
Filmy
O programie
Kontakt
Portal
SFP
ZAPA
Kino Kultura
Studio Munka
Magazyn Filmowy
Stara Łaźnia
PKMW
Aktorzy Polscy
Filmowcy Polscy
MENU

Maciej Małecki

Maciej Małecki
URODZONY: 27 listopad 1940, Warszawa
Filmografia
 MUZYKA (17)
1985
Jesienią o szczęściu (TV)
Muzyka
1983
Soból i panna
Muzyka
1981
W trawie nie tylko piszczy
Muzyka
1981
Debiutantka
Muzyka
1980
Świat Włodzimierza Puchalskiego
Muzyka
1979
Ojciec Królowej
Muzyka
1977
Tam, gdzie Warta kończy swój bieg...
Muzyka
1976
Złota kaczka
Muzyka
1976
Zanim nadejdzie dzień
Muzyka
1975
Czerwone i białe
Muzyka
1975
Oczekiwanie
Muzyka
1975
Wystawa-Maksymilian Gierymski
Muzyka
1974
Aleksander Gierymski - w Altanie
Muzyka
1974
Orzeł i reszka
Muzyka
1974
Godzina za godziną
Muzyka
1974
Koniec wakacji
Muzyka
1973
Bułeczka
Muzyka
Copyright © by Stowarzyszenie Filmowców Polskich 2002 - 2019
Scroll